ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ В
ОСВЕТЛЕНИЕТО

осветление за новогодишна елха Плевен

“ЕЛКО” ООД – гр.Плевен е професионална фирма в областта на осветлението. Квалифицираният екип на фирмата следи за новостите в осветителната и инсталационна техника и е готов винаги да предложи оригинални и модерни решения на своите клиенти. Фирмата предлага проектиране, монтаж и поддръжка на осветителни и електрически инсталации. За всеки клиент ние се стремим да предложим най- доброто индивидуално решение, защото осветлението за интериора е като дрехата за всеки човек. Тя може да бъде съобразена с модните тенденции и в същото време практична и удобна. Светлината може да съживи пространството чрез акценти и цветове; да прикрие дефектите; да създаде тържественост или просто да те отпусне и успокои. А фасадното осветление може да промени всяка сграда или пространство до неузнаваемост, като ефекта от добрия или лошия грим.

За нас светлината е нашият инструмент, чрез който създаваме Вашият свят.

НАШАТА ИСТОРИЯ

1993

Фирма “ЕЛКО” е създадена през 1993 като ЕТ “ЕЛКО-Людмила Бърдарска”. Помещаваше се в малък офис на 6-ти етаж на ул. “Васил Левски” 174 /Битовия комбинат/.

1994

През месец Март 1994 година фирмата откри своя първи търговски обект в партерното помещение на същия адрес. Този магазин просъществува 12 години и придоби широка популярност в Плевен и региона като “Магазинчето под колоните”. Надяваме се многобройните ни клиенти на този първи търговски обект да са останали доволни от нашето обслужване.

1996

През 1996 година организирахме малък цех за производство на осветителни тела от дърво. Бяха разработени няколко модела и размери предимно плафониери и аплици.
Цеха продължи своята работа до 2000 година.

2003

През 2003 година създадохме електро-монтажна група и реализирахме първите обекти с фасадно осветление. По наш проект и наше изпълнение е архитектурното осветление на: Драматичен театър “ Иван Радоев”; Сградата на Община Плевен; Панорама “Плевенска Епопея”; Регионален исторически музей – град Плевен; Обновяване на “Водната каскада”; Покрития мост на р.Осъм – гр.Ловеч ; Средновековна крепост“Хисар“ – гр.Ловеч и др.

2004

През месец Март 2004 година открихме втория търговски обект на фирмата на адрес : ул.”Катя Попова” 2 – срещу РДВР-Плевен. Идеята на този обект беше да се покажат осветители и продукти от по-висок дизайнерски клас.

2005

През 2005 г. беше създаден и оборудван отдел “Улично осветление” и се изпълни първият за фирмата голям обект в тази област- “ Рехабилитация на уличното осветление в Община Кнежа”.

2008 до днес

През 2008 г. бе открит новия търговски обект на ЕЛКО ООД, намиращ се на ул. “Васил Левски” №152- “Скай комплекс”, в който фирмата се помещава и до днес.

ЕКИПЪТ
Висококвалифицирания екип на фирма “ЕЛКО” се състои от 12 души. Фирмата има три основни отдела „Търговски“ „Монтажен /Улично осветление“ и „Проектантски“. В търговския отдел са заети 2 човека начело с Управителката на фирмата г-жа Людмила Бърдарска. Към отдел “Монтажен/Улично осветление” работят 8 души електромонтьори. Всички електромонтьори притежават квалификационни групи по електробезопасност. Ръководител на „Проектантския“ отдел е инж.Николай Бърдарски ,електропроектант с дългогодишен опит.

Снимките може да ги оставиш. Ако ми хрумне нещо ще добавим още една две по-нови.

ELKOBG.COM използва бисквитки. Продължавайки с разглеждането, Вие приемате използването на бисквитки.